PROJECTMANAGER SNS BANK

Focus: verandercoach

Ruim 20 jaar werkervaring, waarvan 11 jaar zelfstandig ondernemerschap, hebben mij gevormd tot een gedreven, veelzijdige, pragmatische en flexibele projectmanager. Welk project ik ook onder mijn hoede neem: ik doe niet hele nieuwe dingen, maar kijk naar bestaande info die ik op een andere manier koppel. Het mooie bij SNS Bank was toen de verscheidenheid aan projecten. Van IT-aanpassingen en kennisoverdracht tot klantcommunicatie. Als crisismanager zette ik regelmatig verschillende ‘helmen’ op. Ik houd van dynamiek en kan wel tegen een stootje.

Het schakelen en verbinden op alle niveaus binnen en buiten de organisatie, daar heb ik plezier in. Complexe vraagstukken vanuit verschillende invalshoeken bekijken om zo tot de best werkbare oplossingen te komen. Ik vind het gaaf om te bedenken: hoe zou het kunnen? Het pad uitstippelen, de eerste stappen zetten en vervolgens draagvlak creëren om die weg in te slaan. Niet dwingend opgelegd, maar medewerkers bewustmaken van de situatie en waar we naartoe gaan. Zodat mensen zelf het werk doen en samen verantwoordelijk zijn voor het eindresultaat.